WTL Controle

Focus op duurzaamheid
Wtl controle

De Wet tegemoetkomingen loondomein (Wtl) bestaat uit 3 tegemoetkomingen voor werkgevers. De wet heeft als doel om werknemers met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt in dienst te nemen of te houden. Als jouw organisatie recht heeft op 1 of meer tegemoetkomingen, dan ontvang je uiterlijk 14 maart een voorlopige berekening van het UWV. Hierin staan de loonkostenvoordelen waar u in 2020 recht op heeft.

Controleer de beschikking

Als jouw bedrijf recht heeft op één van de Wet tegemoetkomingen loondomein controleer de voorlopige berekening tijdig en goed. Of laat dit doen door Fieldin. Als de gegevens in uw aangiften niet kloppen, dan ontvangt u de tegemoetkoming(en) misschien gedeeltelijk of helemaal niet en laat u geld liggen waar u recht op heeft.

Als de berekening niet klopt, dan kunt u uw aangiften tot en met 1 mei wijzigen. De Belastingdienst stuurt u uiterlijk 31 juli de definitieve berekening van de tegemoetkoming(en) en betaalt de tegemoetkoming(en) binnen 6 weken. Een tijdige controle en correctie is noodzakelijk om geen voordelen mis te lopen!

Meer info? Doe een terugbelverzoek

  Dit levert de Wtl controle voor u op:

  • U benut optimaal de beschikbare loonkostenvoordelen
  • U heeft een up to date administratie
  • De druk op uw HR-afdeling neemt af

  No Cure no Pay

  Onze Wtl controle kost u niets, want Recura werkt op basis van ‘no cure, no pay’. U betaalt dus pas als wij daadwerkelijk voordeel voor u hebben gerealiseerd. Wilt u liever een vast bedrag betalen voor de Wtl controle, neemt u dan contact met ons op.

  Vrijblijvend contact opnemen
  Laat u adviseren over verzuimmanagement door een expert
  We staan voor u klaar
  Onze diensten
  Bij Fieldin staan we voor kosten besparen en risicobeheersing op sociale zekerheid en meer. Ontdek hoe wij uw onderneming kunnen helpen met deze zaken. Lees hieronder meer over onze diensten.