Loonkostenonderzoek

Focus op duurzaamheid

Het unieke Loonkostenonderzoek van Fieldin

Het bedrijfsleven laat tonnen aan euro’s liggen. Oorzaak: ons gecompliceerde en aldoor veranderende socialezekerheidsstelsel. U bent verplicht om alle regels binnen de sociale wetgeving bij te houden. Haast onbegonnen werk, want er zijn meer dan 90 regelingen voor besparingen. Daarbij krijgt u steeds meer administratieve taken, terwijl de capaciteit op de afdeling alleen maar afneemt. Bovendien zult u zich niet altijd verdiepen in het arbeidsverleden van al uw werknemers. Als gevolg van deze ontwikkelingen loopt u geld mis en heeft u meer kans op boetes en naheffingen. Een loonkostenonderzoek, subsidiescan, premiescan, kan dit voorkomen.

Grote kans dat ook u te veel betaalt

De kans is groot dat ook uw bedrijf te veel betaalt aan werknemerspremies. Fieldin helpt u deze geldstromen te optimaliseren, waardoor u jaarlijks veel geld kunt besparen. Alle subsidies en kortingsregelingen kennen eigen regels, administratieve eisen en aanvraagprocedures. Vanuit onze expertise controleren wij niet alleen wat u in het verleden aan premiekortingen en subsidies bent misgelopen. We realiseren ook bedrijfsbesparingen na uitdiensttreding. Dankzij onze actuele kennis van de wet- en regelgeving leveren wij een administratie met bewijsmateriaal en zorgen we voor directe opbrengsten.

Meer info? Doe een terugbelverzoek

  No cure no pay

  Ons eenmalige loonkostenonderzoek kost u niets, want Fieldin werkt op basis van ‘no cure, no pay’. U betaalt dus pas als wij daadwerkelijk besparingen realiseren. Vinden wij geen verhaalbare resultaten, dan weet u dat u nooit te veel heeft betaald.

  Dit levert het loonkostenonderzoek u op:

  • Directe opbrengsten
  • Verlaging van uw werknemerspremies
  • Opschoning van uw administratie en daardoor minimale risico’s op verzuim
  Vrijblijvend contact opnemen
  Laat u adviseren over loonkostenonderzoek door een expert
  We staan voor u klaar
  Onze diensten
  Bij Fieldin staan we voor kosten besparen en risicobeheersing op sociale zekerheid en meer. Ontdek hoe wij uw onderneming kunnen helpen met deze zaken. Lees hieronder meer over onze diensten.